Waarom zou ik kiezen voor led walls in mijn bedrijf?

Je eigen bedrijf beginnen is een hele grote uitdaging. Je bent nu zelf verantwoordelijk voor de inkomsten, de marketing en de organisatie. De mogelijkheden voor het promoten van jouw zaak zijn ook eindeloos. Om toch op te vallen in de winkelstraat, kan je kiezen voor imponerende LED walls. Je kunt hier van alles op afbeelden, klanten trekken gaat zo zeker lukken! Daarnaast hebben LED walls nog een hoop voordelen. 

In weer en wind

Wil je bijvoorbeeld de imponerende LED walls buiten hebben staan, zodat meer mensen er goed naar kunnen kijken? Ze zijn uiterst geschikt om de regen te kunnen weerstaan. En in Nederland komt dit vanzelfsprekend nogal vaak voor. In een drukke winkelstraat zal jouw bedrijf buitengewoon goed opvallen. 

De levensduur van LED schermen is ook een hele goede reden om ervoor te kiezen. De videowall software zorgt natuurlijk voor uitstekende beelden, maar daarnaast blijven de schermen ook lang goed. Dit geldt voor buiten- en binnenlocaties! 

Welke vorm je ook wilt

LED schermen zijn op veel manieren te installeren. Je kunt dus je imponerende LED walls zo groot of zo klein mogelijk maken. Dit is natuurlijk hartstikke handig als je misschien maar één muur tot je beschikking hebt om de schermen aan op te hangen. Als deze een gekke vorm heeft, kan je met een beetje puzzelen een prachtige LED muur realiseren! 

Daarnaast hebben LED schermen hele kleine naden, die vaak niet eens te zien zijn wanneer de schermen aan staan. Samen met de videowall software zorgt dit dus voor perfect aansluitende beelden. Een bewegende reclamecampagne zonder afleidende zwarte randjes door het beeld heen kan je dus op deze manier volbrengen.

LED of LCD?

Om je ideale digitale muur te vullen, kun je kiezen uit LED en LCD schermen. Het ligt er dus aan of je liever de voordelen van LED schermen hebt, of juist LCD beter vindt aansluiten op jouw wensen en budget. De videowall software zal voor beide opties een uitstekend keuze zijn en natuurlijk gemakkelijk te besturen zijn.